Σωστή μέθοδος συγκόλλησης για τις συγκολλητικές ετικέτες

May 29, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σωστή μέθοδος συγκόλλησης για τις συγκολλητικές ετικέτες

Σωστή μέθοδος συγκόλλησης για τις συγκολλητικές ετικέτες από την τεχνολογία Weifang Superreliable

 

1. Επισκόπηση

 

Η σωστή μέθοδος συγκόλλησης αυτοκόλλητων ετικετών μπορεί να έχει επιπτώσεις στη ζωή προσκόλλησης και υπηρεσιών των ετικετών. Η συγκολλητική διαδικασία των ετικετών πρέπει να θεωρήσει τους διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των υλικών ετικετών, τη συγκολλητική επιφάνεια στο πίσω μέρος της ετικέτας, το υλικό της συγκολλητικής επιφάνειας, και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν όλοι να έχουν επιπτώσεις στην επίδραση προσκόλλησης των αυτοκόλλητων ετικετών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σωστή μέθοδος συγκόλλησης για τις συγκολλητικές ετικέτες  0

 

2. Εργασία προετοιμασιών

 

Πρίν αρχίζει να εφαρμόζονται οι αυτοκόλλητες ετικέτες, κάποια προπαρασκευαστική εργασία πρέπει να γίνει πρώτα. Αυτό περιλαμβάνει:

 

Καθαρίστε τη συνδέοντας επιφάνεια: Εξασφαλίστε ότι η συνδέοντας επιφάνεια είναι καθαρή και ξηρά. Εάν υπάρχει πετρέλαιο, η σκόνη, ή η υγρασία στην επιφάνεια, αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις stickiness της επιφάνειας ετικετών, που καθιστά το δύσκολο για την ετικέτα να εμμείνει.

 

Επιλέξτε την κατάλληλη ετικέτα: Επιλέξτε την κατάλληλη ετικέτα βασισμένη στο αντικείμενο και το περιβάλλον που πρέπει να κολληθεί. Παραδείγματος χάριν, εάν πρέπει να κολλήσετε μια ετικέτα σε ένα χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλον, πρέπει να επιλέξετε μια ετικέτα που είναι κατάλληλη για το χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλον. Εάν πρέπει να κολλήσετε τις ετικέτες στις τραχιές επιφάνειες, πρέπει να επιλέξετε τις ετικέτες με ισχυρότερο stickiness.

 

Δοκιμαστική εφαρμογή: Πρίν εφαρμόζει έναν μεγάλο αριθμό ετικετών, μια δοκιμαστική εφαρμογή μπορεί να διευθυνθεί για να επιβεβαιώσει stickiness και την προσκόλληση των ετικετών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σωστή μέθοδος συγκόλλησης για τις συγκολλητικές ετικέτες  1

 

3. Διαδικασία συγκόλλησης

 

Κατά συγκόλληση των ετικετών, την είναι επίσης απαραίτητο να δοθεί προσοχή στα ακόλουθα βήματα:

 

Θέση που τοποθετεί: Καθορίστε την τοποθέτηση των ετικετών όπως απαιτείται. Εάν ο ακριβής προσδιορισμός θέσης απαιτείται, τα σημάδια μπορούν να γίνουν στη συνδέοντας επιφάνεια πρώτα.

 

Φλούδα από το υποστηρίζοντας έγγραφο: Πρίν κολλά, είναι απαραίτητο να ξεφλουδίσει από το υποστηρίζοντας έγγραφο της ετικέτας. Κατά την ξεφλούδισμα, προσπαθήστε να ξεφλουδίσετε κατά μήκος της άκρης της ετικέτας για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο την ετικέτα.

 

Ομαλή συγκόλληση: Κολλήστε την ετικέτα ομαλά στην προκαθορισμένη θέση, αποφεύγοντας τις φυσαλίδες και τις ρυτίδες όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν η περιοχή ετικετών είναι μεγάλη, μπορείτε να αρχίσετε από μια πλευρά και να γλιστρήσετε αργά προς την άλλη πλευρά για να μειώσετε την παραγωγή των φυσαλίδων.

 

Pressurization: Μετά από να κολλήσει, η ετικέτα μπορεί να διατηρηθεί σταθερή ατμοσφαιρική πίεση ομοιόμορφα με το χέρι ή ένα σκληρό αντικείμενο για να το κάνει να εμμείνει πιό στενά στην επιφάνεια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σωστή μέθοδος συγκόλλησης για τις συγκολλητικές ετικέτες  2

 

4. Προφυλάξεις

 

Κατά συγκόλληση των αυτοκόλλητων ετικετών εμπορικών σημάτων Qiworth, την είναι επίσης απαραίτητο να δοθεί προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 

Επίδραση θερμοκρασίας: Μερικές ετικέτες έχουν την καλύτερη επίδραση προσκόλλησης στις συγκεκριμένες θερμοκρασίες. Στα υπερβολικά κρύα ή υπερθερμαμένα περιβάλλοντα, η συγκολλητική επιφάνεια της ετικέτας μπορεί να χάσει την προσκόλλησή της. Πρίν κολλά την ετικέτα, είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθεί ότι η περιβαλλοντική θερμοκρασία καλύπτει τις απαιτήσεις χρήσης της ετικέτας.

 

Παράγοντας χρόνος: Οι πιό αυτοκόλλητες ετικέτες έχουν αυξανόμενο stickiness με τον καιρό, έτσι σημαίνει ότι stickiness της ετικέτας αυξάνεται βαθμιαία για μια χρονική περίοδο μετά από να κολλήσει.

 

Αποφύγετε την επαφή με τη συγκολλητική επιφάνεια: Κατά τη διάρκεια της συνδέοντας διαδικασίας, προσπαθήστε να αποφύγετε τα δάχτυλα ή άλλα αντικείμενα που μπαίνουν σε την επαφή με τη συγκολλητική επιφάνεια της ετικέτας. Επειδή αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις stickiness της συνδέοντας επιφάνειας ετικετών και να μειώσει την προσκόλληση της ετικέτας.

 

Όροι αποθήκευσης: Οι αχρησιμοποίητες αυτοκόλλητες ετικέτες πρέπει να αποθηκευτούν σε ένα ξηράς, περιβάλλον σκοτεινής, και θερμοκρασίας δωματίου, αποφεύγοντας το άμεσο φως του ήλιου και την υγρασία για να διατηρήσουν τη stickiness και εκτύπωσης επίδραση των ετικετών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σωστή μέθοδος συγκόλλησης για τις συγκολλητικές ετικέτες  3

 

5. Συμπέρασμα

Η κατάλληλη συγκόλληση των αυτοκόλλητων ετικετών όχι μόνο εξασφαλίζει τη διάρκεια ζωής της ετικέτας, αλλά και εξασφαλίζει τη σαφήνεια και την αναγνωσιμότητά της κατά τη διάρκεια της χρήσης. Επομένως, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητή και να κυριαρχηθεί η σωστή μέθοδος συγκόλλησης αυτοκόλλητων ετικετών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σωστή μέθοδος συγκόλλησης για τις συγκολλητικές ετικέτες  4