WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Τεχνολογία και Qiworth Superreliable
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~70
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Weifang Superreliable Technology Co., Ltd, επαγγελματίας προμηθευτής αυτοκόλλητων ετικετών και υλικών ετικέτας

 

 

Η Υπεράσπιστη Τεχνολογία έχει την πιο επαγγελματική ομάδα ανάπτυξης προϊόντων, μπορούμε να αναπτύξουμε υλικό αυτοκόλλητης ετικέτας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών ή την τελική χρήση.Η Υπερ-Αξιόπιστη Τεχνολογία έχει το δικό μας εργοστάσιο., Το οποίο μπορεί να κάνει αυτοκόλλητο υλικό ετικέτας με κόλλα θερμής τήξης ((κόλλα με βάση το καουτσούκ), ακρυλική κόλλα ((κόλλα με βάση το νερό) και Solvent Glue.Επίσης έχουμε πολύ ισχυρό κόλλα για την ετικέτα., υλικό ετικέτας κολλήματος, υλικό ετικέτας κολλήματος ελαστικών, υλικό ετικέτας αφαιρούμενης κολλήσεως, υλικό ετικέτας υγρών πετσετών κλπ.

 

Υπεράσπιστη τεχνολογία υλικό αυτοκόλλησης ετικέτες χρησιμοποιούνται ευρέως για την παρασκευή φορτηγικής δελτίου, ετικέτα ζυγαριού, ετικέτα φαρμακείου, ετικέτα φρούτων, ετικέτα ελαστικών, κενό ετικέτα γραμμικού κώδικα, ετικέτα κρασιού, ετικέτα καλλυντικών,Ετικέτα τροφίμων και ούτω καθεξής.

 

Η Superrealable Technology θα σας προσφέρει το πιο αξιόπιστο και κατάλληλο υλικό αυτοκόλλησης ετικέτας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 

Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για προσφορά ή δείγμα

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Στο Weifang Superreliable Technology Adhesive Label Factory, είμαστε περήφανοι που χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητες υπηρεσίες εκτύπωσης ετικετών.Οι σύγχρονοι εξοπλισμοί μας μας επιτρέπουν να ικανοποιούμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών και να διατηρούμε τη φήμη μας για ποιότητα και αξιοπιστία.

 

1. 12-Color Flexo Label Printing Machine: Το flexographic εκτυπωτικό μας μηχάνημα, εξοπλισμένο με δώδεκα σταθμούς χρώματος, εξασφαλίζει ζωντανές και υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις.από πλαστικές σε μεταλλικές ταινίες, αυτό το μηχάνημα είναι η επιλογή μας για μεγάλα έργα που απαιτούν ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης.

 

2. Η δορυφορική μηχανή εκτύπωσης εμπορικών σημάτων πλήρους περιστροφής: Η μηχανή αυτή ειδικεύεται στην υψηλής ταχύτητας εκτύπωση εμπορικών σημάτων.Η δορυφορική διαμόρφωσή του εγγυάται υψηλής ταχύτητας εκτύπωση και ακριβή καταγραφή χρώματος, καθιστώντας την αξιόπιστη επιλογή για τους πελάτες που έχουν επίγνωση της μάρκας.

 

3. Διαλείπουσα συσκευή εκτύπωσης των ετικετών PS: Για την ακριβή εκτύπωση και κοπή μεμονωμένων ετικετών, στηριζόμαστε στην μηχανή εκτύπωσης των ετικετών PS.Αυτή η διαδικασία αντιστάθμισης προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, καθιστώντας το ιδανικό για έργα που απαιτούν λεπτομέρειες και καθαρές εικόνες.

 

4. Μεταβλητός Διοδιάστατος Κώδικας Inkjet εκτυπωτής: Ιδανικό για βιομηχανίες που απαιτούν δυνατότητες παρακολούθησης και ανίχνευσης,Αυτό το μηχάνημα μπορεί να εκτυπώσει μεταβλητά δεδομένα όπως barcodes και QR codes απευθείας σε προϊόντα ή συσκευασίες.

 

5Η ψηφιακή μηχανή κοπής με πεδίο: Η μηχανή αυτή παρέχει ακριβείς και ευέλικτες επιλογές κοπής ετικετών.μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικές προδιαγραφές σχεδιασμού χωρίς την ανάγκη για φυσικά πετρώματα, βελτίωση της αποτελεσματικότητας και του χρόνου ανταπόκρισης.

 

6Μηχανές κατασκευής πλάκας: Τα προηγμένα μηχανήματα κατασκευής πλάκας μας επιτρέπουν να εξορθολογίσουμε τη διαδικασία προεκτύπωσης, παρέχοντας υψηλής ποιότητας πλάκες για το εκτυπωτικό μηχάνημα,εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εκτύπωση.

 

7Μηχανή κοπής: Αυτό το μηχάνημα είναι κρίσιμο για την προσαρμογή μεγάλων ρολών εκτυπωμένων ετικετών σε μεμονωμένους ρολ για να ταιριάζει στις εφαρμογές των πελατών.Η ακρίβεια του διασφαλίζει ομοιόμορφο τυλίγμα των ετικετών και ελαχιστοποιεί τα απόβλητα.

 

8Μηχανές επιθεώρησης υψηλής ταχύτητας: Τα μηχανήματα αυτά διατηρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα ανιχνεύοντας τυχόν ελαττώματα ή παραλλαγές εκτύπωσης, επιτρέποντάς μας να εγγυηθούμε ότι μόνο οι καλύτερες ετικέτες φτάνουν στους πελάτες μας.

 

9Για την υψηλής ταχύτητας τεμαχίσματα κόψιμο, χρησιμοποιούμε αυτό το μηχάνημα.Η περιστροφική του διαδικασία κοπής με πετσέτα δεν είναι μόνο ταχύτερη από την κοπή με πετσέτα, αλλά παρέχει επίσης ανώτερη ακρίβεια.

 

Η δέσμευσή μας να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας αντανακλά την αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας,Προσαρμοσμένες αυτοκόλλητες ετικέτες για τους πελάτες μας.

 

Η WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO., LTD.

Άτομο επικοινωνίας: Tiger Huang

Τηλέφωνο/Whatsapp/Wechat: 8615653609093 8615095232491

Ηλεκτρονικό:tiger@superreliable.cn

Ιστοσελίδα:http://www.qiworth.com

Αριθμός 881 Δυτική οδός Dongfeng, πόλη Weifang, επαρχία Shandong, 261021 Κίνα

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

Το έτος 2010, ιδρύθηκε η Qiworth.

 

Το 2018, ιδρύθηκε η Superreliable Technology και επενδύθηκε σε ένα τοπικό εργοστάσιο παραγωγής με 20ετή ιστορία.

 

Το έτος 2020, η Υπεράσπιστη Τεχνολογία παρουσιάζει έναν μεγάλο αριθμό μηχανικών και τεχνολογίας από μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία.

 

Το έτος 2021, η Superreliable Technology ξεκίνησε να εξάγει υλικό για κολλήματα ετικετών.

 

Το έτος 2022, η Superreliable Technology εξήγαγε υλικό για επισημάνσεις σε περισσότερες από 50 χώρες.

 

Το 2023, η Superreliable Technology προσφέρει OEM υλικό αυτοκόλλησης ετικέτας για μεγάλους πελάτες στη Ρωσία, το Μεξικό, την Αργεντινή και ούτω καθεξής.

 

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 7

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 8

 

 

Η ομάδα μας

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Our Advantage

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Offical Bank

Ακολουθεί ο επίσημος τραπεζικός μας λογαριασμός.

Ο δικαιούχος είναι η WEIFANG SUPERRELIABLE TECHNOLOGY CO., LTD.

ΛΟΓΟΣ αριθ. 244250591228 (USD) ή 211743697085 (RMB)

Ονομασία Τράπεζας Τράπεζα της Κίνας Τμήμα Weifang

Τράπεζα SWIFT BKCHCNBJ500

Τραπεζική προσθήκη αριθ. 5161, SHENG LI EAST STREET, WEIFANG, SHANDONG CHINA

Δεν έχουμε τραπεζικό λογαριασμό εκτός Κίνας, όπως στις ΗΠΑ, το tiger@superreliable-cn.com δεν είναι το email μας.